Nu ska jag skriva ett inlägg om ett kvinno-problem. Känsliga läsare varnas. Det kan bli lite personligt.

Jag behöver sannerligen skaffa mig en sport-BH.

Ikväll var jag på Friskis och Svettis igen. Bland de andra gymparna finns en ung tjej som ser ut som Jody Foster (i alla fall så som hon såg ut i “När lammen tystnar”). Hon är inte så duktig på koordination men verkar ha desto bättre kondition.

Jag har ganska stor byst. D+ eller E-kupa. Varje gång jag är på ett gympapass konstaterar jag att jag behöver en sport-BH. Brösten skumpar så fasligt så om jag hade varit ammande hade det blivit milkshake.
Varje gång jag varit på ett gympapass glömmer jag också bort det där med klädinköpet. Jag tycker det är tråkigt att köpa kläder som inte syns. Jag gillar tunikor och tröjor men underkläder är inget kul.

Idag var jag i alla fall förutseende innan jag åkte iväg till F&S. Jag tog min allra stabilaste BH på mig. Kanske borde jag provhoppat med den lite hemma innan för den hade nämligen ett stort fel.

Bandet som går runt kroppen, i nederdelen av BH´n, satt för dåligt. När jag hoppade, studsade och lyfte armarna över kroppen så gled det upp och satte sig mitt över brösten.

Resultatet blev att jag fick lika fasta, fina små bröst som Jody Foster-look-aliken.
FAST FYRA STYCKEN!

Men i morgon hinner jag inte köpa några kläder. Då ska jag luncha med min mamma och min Italien-syster som är i Sverige på besök. Vi ska gå till Lidköpings nya restaurang Delis-usch. Så heter den ju inte, men jag kan ändå inte stava rätt.