Igår var jag och lämnade över smyckessetet jag gjort till kompisen som är på bröllop idag. Hon provade genast både klänning och smycken och det passade jättebra ihop. Min vännina är mörkhårig, har snygg platt mage och kommer bli jättenygg i sin mörkröda klänning. Pärlorna hon valt till sina smycken blir pricken över i:et.

Jag har utlovat bilder och de kommer här.Blog ImageÖrhängen.

Blog Image

Berlockarmband.

Blog ImageHalsbandet.Blog ImageNärbild på halsbandet.Blog ImageI änden på halsbandet satte jag en större silverfoliepärla för att ge lite tyngd. Vill man ha halsbandet helt runt, utan en ände som hänger ner extra, kan man enkelt knäppa bort den stora pärlan eftersom den sitter med ett eget karbinlås. Halsbandet är tillräckligt långt för att räcka två varv runt halsen och man föredrar den lite mer klassiska stilen.