Nu kan jag visa ett smycke som en av mina bloggvänner beställt. Hon har köpt det till sin systers födelsedag.

Armbandet är så pass långt att det även fungerar som halsband och det består av snäckskal och sötvattenpärlor.

Här är bilderna:Blog ImageBlog ImageBlog Image

Och här är lite reklam:

Vill du också beställa ett smycke, maila mig på smycke@zettervall.se och berätta vad du önskar så kommer jag med ett förslag. Du kommer få foton mailade till dej och naturligtvis få veta priset innan du bestämmer dej för att köpa det eller inte.
Min förhoppning är att du får ett smyck som passar till din klädsel eller som är något du drömt om, som kanske uttrycker din personlighet. Du är naturligtvis också välkommen att beställa smycken som presenter. Jag gör även smycken till barn.

Slut på reklamen.