Redan igår damp den ner i lådan, min allra första bloggvinst.Blog Image
Peter Barlach lottade ut några exemplar av sin debut “Inte bara tennis”.
Barlachs blogg hittar du här:
http://peterbarlach.blogspot.com/

Jag är lycklig vinnare av en av böckerna. Den har till och med en hälsning från författaren själv på första bladet.
Det enda abret är att det är den norska översättningen jag vunnit.
Jag började läsa igår kväll och läste tills jag somnade. Jag är rädd att bokens ganska allvarsamma innehåll inte riktigt kommer komma till sin rätt när jag läser den på norska. Att läsa på norska innebär också att min hjärna automatiskt uttalar alla ord på det där glättiga norska viset som vi svenskar så starkt förknippar med norskan. Alltså låter allt glatt och roligt.

Jag har lovat Peter att köpa det svenska orginalet och läsa för mina barn, om boken är bra. Eftersom jag somnade rätt snabbt igår vågar jag inte uttala mig ännu.