Tack för den här dagen Jesus.
Tack för att det inte regnade på oss när vi cyklade till och från jobb och skola.
Tack för att jag har två härliga ungar som är fulla av skratt och bubblande glädje.
Tack för att jag har ett jobb att gå till, ett hem, mat och kläder och allt jag behöver när det gäller materiella saker.

Tack för mina vänner. Tack för familj och släkt och arbetskamrater.
Tack för min man som är världens bäste man och som jag älskar så mycket. Tack för att han älskar mig tillbaka.

Herre, jag vill be Dig om Din omsorg om människor som står mig nära och som inte mår bra. Du vet vilka jag tänker speciellt på. Ödsla med Din kärlek och omtanke. Hela sådant som är trasigt och gör sjuka friska.

Tack för att Du håller mig i Din hand. Tack för att Du leder och bär, stöttar och tröstar, ger kraft och kärlek. Jag vet att Du älskar mig och jag önskar att jag kunde ge vidare av Din kärlek så att människor jag möter får åtminstone en liten skärva av Din godhet från mig.

Låt oss få sova gott i natt och vakna utvilade och pigga till en ny morgondag.

Amen