Igår var vi i Como.
Det ar en halvstor stad som ligger precis vid stranden av ena “benet” pa Como-sjön.

Jag har varit där minst två gånger tidigare, men jag slås fortfarande av hur vackert det ar med sjön och bergen och husen som klättrar på bergssluttningarna.

Även domen i Como är vacker.
Vi var inne där igår och jag tror inte jag varit det tidigare.

Man fylls genast av vördnad över mäktigheten i katedralen, även om den här kyrkan är liten i jämförelse med domen i Milano.

Vi spankulerade omkring i domen en stund, mina systrar, Falun-systerns fästman, Italien-systerns minste gosse, och jag. Jag försökte ta bilder utan blixt men det blev betydande skakningsoskärpa på de flesta bilderna.

Efter ett tag gick vi ut. Vi trodde att Falun-systern såg när vi andra gick och vi stod utanför ett bra tag och väntade. Ingen syster kom ut så till slut gick jag in för att hämta henne. När jag hittat henne och gick fram till henne, lutade hon sig mot mig i förtroende och viskade:
-Jag tror att de andra har gått ut redan.