Fotoglada Karin bloggar idag om tidningar.

Efter tidigare inlägg skulle man kunna tro att jag mest läser böcker, men jag är konsument även av tidningar. Det är härligt att bläddra bland vackra bilder, roliga, inspirerande eller utvecklande texter och att på olika sätt berika sitt liv.

Här hemma hänger ett par tummade gamla exemplar av Illustrerad Vetenskap och Sköna Hem med sedan länge. De ligger på toa, den perfekta platsen för en lagom lång artikel.

Nu kan du blogga om tidningar och få en prenumeration som tack.
Tidningskungen.se har ett finfint erbjudande.

Frågan är bara om jag ska välja Allt om Vetenskap eller Laga Lätt.

Laga Lätt är en tidning jag prenumererat på tidigare. Den är bra upplagd, inga krångliga recept och ren matglädje på varenda sida. Sen gör det ju inget att recepten inte bara är lätta att laga utan också tillför en lite slankare (lättare) kosthållning.

Allt om Vetenskap har jag inte läst tidigare men den verkar sådär kul och allmänbildande som jag gillar. Perfekt när jag till exempel är ute efter underlag för tipspromenader eller frågesporter.