Efter att ha cyklat hem, ätit mat, gjort i ordning i köket, skrivit lite på datorn, pysslat lite inför ett visst bröllop, övat dopsånger med en styck kantor, ansiktsigenkänt ett antal personer i Picasa och lagt barnen gav jag mig ut på min joggingrunda.

Så fort jag började jogga kände jag att jag hade rejält ont i benen. Framförallt baksidan av låren. Det liksom strålade upp i ryggen också. Efter några joggingsekvenser blev det bättre och jag märkte också att jag inte blev tungflåsad lika snabbt som i måndags. Faktiskt orkade jag hela kvarten och lite till utan att ständigt längta efter slutet.

Pulsen efter sista joggingpasset var 152.

Nu har jag varit hemma en halvtimma och jag är helt slut. Mensvärken som höll sig på avstånd medan jag sprang, har blommat ut för fullt, jag orkar inte stretcha, inte dricka, inte duscha. Jag vill bara rasa i säng.

Nu dricker jag i alla fall ett utspätt glas juice och ska snart duscha innan jag tillåter mig själv att gå till sängs.