I kväll fick jag med mig lilla Svalan på min runda. Hon har velat följa med flera gånger men det har alltid blivit för sent. Det var det egentligen i kväll också för klockan hann bli åtta innan vi gav oss av.

Lilla Svalan var märkbart tröttare än första gången hon var med och joggade med mig. Jag skulle vilja ta det som ett tecken på att jag blivit snabbare, men det kan lika gärna vara så att klockan var för mycket för att lilla Svalan skulle vara lika pigg som vanligt.

3 minuter uppvärmning med promenad.
1 minut jogging + 2 minuter gång. Upprepa 7 gånger.
Avsluta med ca en kvarts promenad.
Stretch.

Puls efter sista springsträckan, då jag tog rejäl fart: 180 slag/minut. Och under de första 15 sekundrarna räknade jag till 50 slag vilket torde innebära en puls på 200 men det är över min beräknade maxpuls så det får vi ta med en nypa salt.