Jag borde sprungit i går också, så att det åtminstone blivit två gånger under v 7, men jag orkade inte riktigt. Jag slet ju fem timmar i trädgården i stället, och tog två små cykelturer.

I dag har jag i alla fall varit ute, på min lilla runda.

Uppvärmning: 2 minuters promenad.

Passet: 2 min jogging + 1 min promenad. Upprepades under 21 minuter. Ingen maximering av puls. Den låg för övrigt mellan 137 och 159.

Nedvarvning: 7 minuters promenad. Pulsen sjönk från 141 till 112.

Och direkt därefter en cykeltur på totalt 14 minuter. Det var när jag cyklade iväg och hämtade lilla Svalan hos en kompis.

Det blev tyvärr ingen stretch eftersom hämtningen av lilla Svalan kom ivägen, och direkt därefter åt vi kvällsmat. Och direkt därefter har jag varit ute i trädgården och grävt. Nu ska jag i alla fall unna mig en lång skön dusch så då kan jag passa på att stretcha lite.