Det funkade inte så bra med promenader heller. I morses vaknade jag med rejält ont i hälkudden.

Jag får hålla mig till simning och cykling ett tag. Simning lär väl i och för sig dröja för badhuset är sommarstängt och jag känner mig inte direkt dragen till det ouppvärmda vattnet vid Framnäsbadet, även om barnen är där varje morgon för sin simskola.

Cykla kan jag dock göra. Jag brukar lata mig med bilen när det regnar, men Förundersökningsledaren har köpt ett tunt lätt regnställ som jag kan ha med mig i ryggsäcken, så inte ens den undanflykten är gångbar längre. Det ska dessutom vara ett sådant där bra regnställ, som andas.
Jag har redan hunnit testa det när jag cyklade hem från jobbet förra veckan. När jag kom hem och krängde av mig regnjackan var jag betydligt blötare på insidan än utsidan. Materialet är ungfär lika genomsläppligt som ett schweiziskt bankfack.