Ojojoj. Nu har jag sportat så mycket att jag till och med imponerat på mig själv, och det är inte lätt ska jag säga.

Först var jag med arbetskamraterna i Rådaskogen och “sprang” 5:an. Det tog 50 minuter så var och kan säkert räkna ut att jag gick mer än jag joggade, men jag fick upp flåset ordentligt. Pulsen också. Jag har helt enkelt en fruktansvärt dålig kondition.

Direkt efter rundturen for jag till badhuset och träffade övriga familjen. Den här gången simmade jag nästan bara. Barnen fick leka med Förundersökningsledaren. Han var riktigt fantasifull och hittade på massa lekar och visade barnen hur man hoppar idioten från trean.
Jag simmade nästan precis en timma och hann 1500 m. De sista femhunda metrarna satte jag lite högre fart och klämde dem på en kvart.

Förundersökningsledaren var jättehungrig efter badet. Det borde jag också varit. Jag har bara ätit två knäckemackor till frukost och en halv kycklingfilé till lunch plus tre skivor gurka och en morot. Men jag var faktiskt inte ett dugg hungrig. Helt ärligt kan jag säga att jag skulle kunnat gå och lägga mig utan att äta något mer i dag. Det hade inte varit bra för kroppen men jag hade inte mått dåligt och säkerligen somnat gott.

Nu blev det inte så. Det klart att vi har ätit kvällsmat. Förundersökningsledaren och Guldgossen tog vägen förbi Donken på vägen hem. Jag har ätit specialhamburgaren M. Den var riktigt god. Och ganska stor. Jag var förmodligen ganska hungrig ändå, för när jag väl satte tändera i den svällande burgaren tog det inte lång tid att äta upp den.
Nu är jag mätt och nöjd.
Jag är också stel som ett kylskåp och har ont i låren.