I dag blir det nog en träningsdag. Jag ska ut i spåret i eftermiddag. Jag misstänker att jag inte vågar mig på någon jogging med tanke på hur ont jag haft i den förpillade hälsporren sista veckan, men jag kan ju alltid gå.

Lite senare på dagen drar jag till badhuset med familjen. Då ska här simmas. Det blev ju 1500 m förra fredan så jag borde kunna klämma 2000 m i dag. I alla fall om jag struntar i att leka med barnen. Det uppskattar de säkert – not!

Lilla Svalan har börjat samla till kilometermärket. Hon är uppe i 750 m sedan förra fredagen. I bilen i morses räknade hon självmant ut att hon bara behöver simma 10 längder i kväll för att komma upp i en kilometer. Hon är alltså inte bara en engagerad simmerska utan bra på matte också!
Dessutom lyckades hon entuiasmera Guldgossen som också bestämt sig för att satsa på kilometermärket nu.