I dag har jag spetsat in mig på att simma. Det var länge sedan nu. Flera veckor har gått där jag inte lyckats hitta tiden till att ge mig i väg. Mestadels tycker jag nog att det varit Förundersökningsledarens fel eftersom han varit upptagen på annat håll om kvällarna. Han är faktiskt borta i kväll också, men bara en liten stund, och han kommer hem i tid för att jag ska hinna i väg till badhuset en sväng.

Jag siktar på 2000 meter men har i förväg bestämt mig för att inte försöka simma alla metrarna på en timma. Det kommer jag ändå inte klara och det är bättre jag överlever än drunknar på kuppen. Dessutom är det inte säkert jag hinner simma så långt för badhuset stänger klockan åtta och jag kan nog inte vara där en så lång stund.

Men jag ser i alla fall fram emot att få röra på fläsket lite igen. Baddräkten ligger hemma och väntar. Den börjar bli lite sliten så jag tror jag ska ta mig en tur till Stadium vad det lider.