Numera kör jag Saab. Eftersom Mitsubishin är såld (tack och lov för det. Jag kunde ju inte ens stava till det där utrikiska märket) och vi har skaffat oss en nyare bil så har jag fått överta Förundersökningsledarens Saab.

Av någon outgrundlig anledning är det alltid Förundersökningsledaren som blir vid de nyaste, coolaste grejjerna i vårt hem, medan jag får ärva hans avlagda. Det kan handla om bilar, mobiler eller termobyxor.

Jag är i alla fall nöjd med Saaben. Om man bortser från gårdagens incident när fjärrlåste inte fungerade och jag därför inte kunde komma in i bilskrället utan att larmet gick, så har den skött sig bra.
Jag har inte alls samma inkörningsproblem som jag hade med Mitsubishin. Saaben rullar fint och utsätter mig inte för några pinsamma kärringstopp vid rödljusen. I morses bjöd den till och med på en cool sladd i en av stadens alla rondeller.