Det känns som om barnen börjar bli stora när de är ute på egna aktiviteter var och varannan kväll.

I går var lilla Svalan på Jiu Jitsu och jag skjutsade henne både dit och hem. Jag stannade också kvar under den timma träningen pågick och fick se hur ett helt tjog barn försökte slita omkull varandra på röda mattan. Mycket underhållande!

I dag är lilla Svalan på Royal Rangers och eftersom de andra föräldrarna vi brukar samåka med saknar bil i dag så både skjutsar och hämtar jag. Just nu är jag hemma en sväng emellan och hämtar andan och tittar till tvätten.

Guldgossen går inte heller sysslolös. I går var det hans tur med Royal Rangers och i morgon kväll är det Vips i kyrkan.

För egen del har jag en ganska lugn vecka. Vi har ju varit i Italien så måndagskvällens aktiviteter gick bort. I går skulle jag varit i kyrkan på “sammanträde” men det glömde jag bort. Förundersökningsledaren är i kyrkan i dag och renoverar och jag har ingen uppgift utanför hemmet (om man inte räknar med jobbet) förrän på söndag då jag ska påa radion.