Jag skulle behöva skapa en databas över de böcker jag läst och de böcker jag äger. Såhär i bokreatider uppstår alltid risken att råka köpa på sig en bok man redan läst eller till och med köpt eller fått. Mig veterligen har det inte hänt ännu, men med tanke på i vilken takt jag köper böcker är det bara en tidsfråga.

I går upptäckte jag att även Willys hakat på bokrean och sålde fyra pocketböcker för 99 kronor. Jag köper helst pocket eftersom det är samma höjd på alla böcker. Lättstaplat med andra ord.

De böcker jag plockade med mig var:
Clive Cusslers “Den heliga stenen”
Conn Igguldens andra bok i serien om Erövraren “Bågens Mästare” (Den första och tredje har jag skickat efter från Adlibris.)
Raymond Khourys “Ormens tecken”
Roslunds och Hellströms “Tre sekunder”.

Bågens Mästare och Tre sekunder hade jag redan bokat för som vill-ha-objekt i Bokias reakatalog men nu lyckades jag knipa dem ännu billigare, och som pocket.