Under nattens långa, sömnlösa timmar passade jag på att läsa en hel del i boken jag håller på med just nu. Den är ganska lättsmält och handlar om tempelriddarordern. Men ändå önskade jag att jag haft en tidning att bläddra i istället. När man är riktigt trött och bara vill kunna slappna av är det inte fel att kunna läsa något positivt och må-bra-igt.

Jag tror jag ska gå in på Tidningskungen.se och kika ut en bra prenumeration att skriva upp på önskelistan.

För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska önska mig i julklapp i år. Biobiljetter är alltid uppskattat, men det kan vara riktigt mysigt att sitta hemma och se på film också.
Även det kan Tidningskungen fixa åt mig, i samarbete med SF Anytime. Det där med att plocka hem filmer via nätet och kunna se direkt i TV-soffan är faktiskt en jättebra idé som vi utnyttjar emellanåt i vår familj.
Tack för det!