För ungefär fyra år sedan lärde jag blogg-känna en kvinna som gick under cybernamnet Rana. Hon verkade sådär härligt spontan och galen och jag fattade genast tycke för henne. Vi blev blogg-vänner och sedan ännu mer vänner. Vi har träffats några gånger och jag kan uppriktigt säga att jag älskar den kvinnan. Vi är så lika, och så olika!

I julas skickade jag ett litet paket som påminnelse om hur vi först träffades.“Rana” är det latinska namnet för groda.Här tror jag färgåtergivningen är någorlunda korrekt.
Rana har svart hår, svartsminkade isblå ögon och en turkosgrön, skimrande själ.Naturligtvis är det lilla hänget en groda på upptäcktsfärd genom livet.Och naturligtvis var jag tvungen att leta upp det mest blingade lilla smyckesfodral jag kunde hitta, för ingen kan blingandest konst så som Rana, som till och med inrett sitt hem med svulstigt röda livmoderlapptäcken på väggarna.

Jag älskar dig Rana!