Under klassfotbollen förra våren vann lilla Svalans klass inträde till Borås Djurpark och åkte dit i början av juni. De hade en bra dag i parken och på vägen hem sov lilla Svalan. Väl hemma upptäckte vi att hon fått feber och hon var sjuk några dagar.

I morse var det svårt att väcka lilla Svalan. Hon var trött och hängig men så fort hon fått lite frukost i magen blev det fart på henne.
Farten tog dock slut strax före lunch i parken. Lilla Svalan fick låna farmors tröja, mina vantar och min mössa och ändå frös hon så att hon huttrade.
När det var dags för middagen inne i Borås konstaterade vi att lilla Svalan hade feber. Hon slumrade sig igenom middagen och jag matade henne för att se till att hon överhuvudtaget fick sig något till livs. Hon var varm och frös samtidigt och livet var inte direkt på topp.
Farmor hade en ipren att dela ut och den gav Lilla Svalan ork att i alla fall äta lite efterrätt. Sedan sov hon hela vägen hem i bilen.

När vi kom hem visade termometern 37,6 så nu hoppas jag att hon får sova gott hela natten och att hon snart blir frisk igen.
Jag minns inte hur länge febern satt i efter förra året djurparksbesök men jag har på känn att det här nog bara är en kort släng av förkylning.

Att jag hittade henne ute på studsmattan hos en kompis i går kväll klockan åtta, endast iklädd en bikini, kan kanske vara en bidragande orsak till dagens feber.