I (lång)helgen har Förundersökningsledaren varit i väg och fjällvandrat med vänner. De fick tre heldagar i strålande sol och han har kommit tillbaka med snygg bränna och klädsamt skäggstubb…

…och en magåkomma som gör att allt rinner rakt igenom. Jag ska inte gå in på detaljer men jag är orolig. Nu har det hållit på i över två dygn och jag är rädd att han ska bli uttorkad och i värsta fall svimma av ensam där hemma.
I går kväll låg jag och lyssnade på hans tunga andhämtning och kunde inte somna. Jag kände på hans brunbrända brännheta panna utan att han reagerade. I natt var han uppe några gånger och redan innan jag for till jobbet var det dags igen.

Jag ska föreslå vår nya regering (när den nu kommer på plats) att införa en ny försäkring – VAM.
Jag skulle verkligen behöva vara hemma och ägna mig åt vård av make.