Nu tar jag helg. Klockan har passerat utstämpling och i kväll ska jag bara krascha i soffan och ladda batterierna framför Let´s Dance.

Resten av helgen går i sången och musikens tecken.
I morgon ska Zätas Band försöka ge sig på att spela in ute i Studio T. Jag tror att eftermiddagen kanske i första hand kommer ägnas åt övning inför söndagens gudstjänst då vi ska bidra med två egna sånger och några lovsånger, och inför Valborgsmässoafton då vi ska spela på Skogshyddans firande.

Jag tror “mina gubbar” i bandet är lite nervös inför spelningen på Valborg. Det brukar komma rätt mycket folk dit. Jag pratade med pastorn i Missionskyrkan i veckan och han berättade att de flesta kommer dit för att se på elden, fika och träffa folk, så i morgon ska jag lugna övriga bandmedlemmar med att ingen ändå kommer bry sig om hur vi spelar…

Kanske hinner jag ta mig an mina förväxta potatisar i uterummet i morgon förmiddag. De har redan börjat blomma i sina små mjölkkartonger. Jag är rädd att det inte blir några färskpotatisar av dem utan att de i stället sjunger på sista versen.