I sommar har jag fortsatt att rita. Det är märkligt rogivande att dra ett streck med blyertspennan, fylla i strecket med tusch och sedan sudda ut blyertsstrecket. Det ligger också ett värde i att det får ta sin tid, att inte behöva skynda.

Det här upprepande klottret är det senaste jag gjort.

Till Falunsysterns nya uterum gjorde jag en dalainspirerad tavla med midsommarstång, blåklockor (Dalarnas landskapsblomma), en dalahäst och två av hennes favoritblommor; hosta och ackleja.Jag har nog snöat in på blad. Små blad och stora blad och blad som sitter på träd och blad som man vill sugas in i och till och med blad som består av blad…
Åldersnojiga kollegan har varit snäll och lånat ut sin bil till mig några gånger.
Som tack fick hon en teckning med lite diverse klotter.

Jag började med att rita ett fikon. Sen blev det mer.


Jag har börjat leka lite med namn också.Och så är det förstås blommor, alltid dessa blommor som pockar på uppmärksamheten och vill vara med överallt.