I går fick (eller kanske tog) jag mig en riktigt lugn kväll.
När jag kom hem hjälpte jag Guldgossen att läsa på inför ett prov i el-lära. Jag inser att jag är helt borta när det gäller volt, spänning, ström, resistans, isolatorer och allt vad det nu är de ska lära sig. Det enda jag kommer ihåg är att det var ett franska, tyska och italienska gäng gubbar som levde runt förra sekelskiftet, som fått ge namn till olika enheter.

Medan Förundersökningsledaren var och tömde skräp på återvinningen lagade jag kvällsmat och när jag förhört Guldgossen lite till landade lilla Svalan och jag i soffan och såg färdigt en Wallanderfilm. När hon gått och lagt sig tittade jag klart på ett avsnitt av Bron och sedan var det min tur att gå till sängs. Jag la mig strax före tio och kände mig hur redig som helst.

Innan jag somnade läste jag ut Hannibal. Läs inte den! Det är en allt annat är uppbygglig bok.