I dag har jag hoppat in och hjälpt till i Kaffestugan i kyrkan.
Jag slutade jobba där i september för att ha bättre tid till sång och musik, men nu fick jag frågan om att bara vikariera en lördag för en vän som var tvungen att jobba på sitt vanliga arbete i stället för ideellt.

Det har varit en väldigt lugn förmiddag. Kylan i kombination med plånbokstomheten efter jul i kombination med väntande stora utgifter i januari och februari (läs försäkringar och liknande) i kombination med att varken lön eller barnbidrag delas ut till den här helgen, gjorde att det inte var mycket folk i omlopp framme på stan.

Men trevligt var det.

Nu är jag hemma själv resten av eftermiddagen. Förundersökningsledaren är ute och skrinnar på Vänern och barna är med kyrkan på Boda Borg och kickoffar.
Jag ämnar ta mig en kopp te och teckna lite.