I morgon gör barnen sin sista skoldag. Något direkt skolarbete lär det nog inte bli fråga om men skolavslutning är ju alltid trevligt.
På kvällen ska Lilla Svalan iväg på Schools Out på Arenan och Guldgossen hittar nog på nåt med sina kompisar. Förundersökningsledaren och jag får fira skolavslutningen här hemma på egen hand.

Men när sommarlovet väl börjat så förväntar jag mig att middagen står på bordet varje dag när jag kommer hem, att huset är städat från golvlisterna upp till nocken och att alla garderober är fyllda med rentvättade, strukna kläder.

Uppdatering:
Skolavslutningsfirandet blev inte riktigt som jag trott. Förundersökningsledaren kände sig lite krasslig och trött och Guldgossens kompisar var inte sugna på något hitte-på.
Jag var nog den som var mest firarsugen så jag rekryterade Guldgossen till en äventyrsminigolfmatch på Kronocampingen.

Det här med middag och städning har dock funkat väldigt bra. Jag ringer och kontrollerar att barnen är vakna vid halv tio och delar ut dagens städuppdrag. I måndags fixade lilla Svalan en lättsam middag med omelett och i går stod Förundersökningsledaren för maten eftersom lilla Svalan var på fotbollsträning. Själv har jag mest ägnat mig åt att putsa fönstren.