Oj, så fort den här semestern gick!
Fyra veckor som bara försvann och redan omgärdas av ett rosatonat romantiskt skimmer av fina-minnen-dimma.

Första veckan ägnade jag åt trädgården. Hurra! Jag planterade ut tomater och paprika och kapkrusbär. Jag grävde oss en ny rabatt och planterade den. Jag fixade lite inomhus också och förberedde för födelsedagskalas.

Söndagen den 10:de juni tog mina systrar med mig ut på trädgårdsrunda i trakten under Öppna Trädgårdar och vi fick en jättefin dag.

Sedan följde två veckor då vi var ute på sjön så fort vädret tillät. Målet var att ta oss till Tösse skärgård men vi hamnade i Ekens och på Lurö. Det var inte så illa det heller. Vi fick också chans att umgås med familj och vänner.

Sista semesterveckan hyrde vi en husbil och gav oss av norröver. Vi for till Höga Kusten och man och barn klättrade på Skuleberget. På hemvägen stannade vi en dag i Sala och fick en rundtur nere i Silvergruvan och man och barn fortsatt klättra, men inte i berg utan i höghöjdsbanan bredvid gruvan. Barnen var läskigt säkra på foten och totalt ohöjdrädda och utklassade de andra deltagarna i gruppen. Jag erkänner att jag var tuppastolt när Guldgossen promenerade baklänges på hinder som de andra bara lyckats ta sig över med försiktigt stapplande steg och dottern slängde sig över i bästa Tarzanstil i en lian som egentligen var till att hålla sig i vid balansering på slak lina.

Och nu är sommaren över? Nej, det är bara augusti och förhoppningsvis många varma dagar kvar. Men jag har börjat jobba igen och dagarna rutar in sig i vardagslunk.