Idag ska vårt hus besiktigas.

Ganska nära vårt bostadsområde håller ett nytt kvarter på att växa upp. För att anlägga tillfartsväg och gator så har man varit tvungen att spränga. Det har skakat rejält i vårt hus emellanåt, som en liten jordbävning ungefär.

Kommunen har haft den goda smaken att anlita ett företag för att besiktiga alla husen runt om, före och efter sprängningarna. Om vi har fått några sprickor i väggarna så står kommunen för reparation.

Under förmiddagen ska jag åka hem och låsa upp för besiktningsmännen.
När de är klara ämnar jag åka förbi Envis och leta pärlor till ett armband min syster beställt. Hon vill ha stora transparenta och guldiga pärlor. Jag tror jag kan hitta nåt som blir snyggt.

Är det någon annan som känner att de vill ha något smycke så får ni gärna säga till. Antingen köper ni pärlor och lås själva eller berättar vad ni vill ha så köper jag. Jag säljer ibland smycken till vänner och bekanta. Det brukar inte bli så jättedyrt och det är roligt att ha ett alldeles unikt smycke, som man själv bestämt utseendet på. Maila på blogg@zettervall.se

Oj, nu blev det rena reklamen här.