Min make är så handlingskraftig!

Igår upptäckte han att en sladd mellan modem och telefon var lite för kort inne på kontoret och plötsligt hade han röjt ur hela kontoret och börjat möblera om. Skrivbordsytan förkortades med en dryg meter och skrivbordet hamnade mot en annan vägg än tidigare. Nu kommer vi få plats med makens gitarrer och förstärkare inne på kontoret och slipper härbergera dem i den redan trånga korridoren utanför badrummet. Får vi övernattande gäster kan vi ställa in två gästsängar på kontoret och på så sätt ge lite mer avskildhet än annars.

Får jag en idé brukar jag fundera på den ett tag, och sedan lägga den långt inne i hjärnans idébank där den med förevändningen att bida sin tid, förmodligen glöms bort för alltid.

Maken däremot, har väldigt kort väg mellan tanke och handling. Jag beundrar honom för det!