Jag har funderat på att försöka ge mig på att sälja smycken.
Ringde därför skatteverket och försökte fråga hur det funkar när man vill göra rätt för sig och deklarera. Det finns en särskild blankett för hobbyverksamhet och jag har tankat hem både den och informationen men jag fattar inget. Det enda jag lyckats klura ut är att man inte behöver deklarera om man inte går med vinst.
Men jag skulle vilja veta om man ska räkna med någon typ av lönekostnader också. I så fall så kommer jag aldrig någonsin gå med vinst, och det är ju bra… eller…

Men tills jag når klarhet tänker jag notera eventuella inkomster, utgifter och nerlagda timmar.
Är du intresserad av något smycke, något som förstärker intrycket av din snygga outfit till exempel, så får du gärna maila mig på:

smycken@zettervall.se

Beskriv vad du vill ha så får du kostnadsförslag. Verkar det sedan rimligt så gör jag ditt smycke och du får se bilder på det innan du bestämmer dig. Så småningom kanske det kommer en hemsida med bilder också.