Nu är det riktigt spännande. Jag har för första gången gjort ett smycke med avsikt att försöka sälja det, utan att ha fått en beställning innan.

Jag har funderat en del på att starta en hemsida med smyckesförsäljning, men det får nog anstå ett tag. Jag har helt enkelt för mycket annat att göra för att hinna lägga upp en sida. Det är ju inte heller så att jag massproducerar smycken direkt. Det är betydligt roligare att få beställningar på smycken och veta att jag gör något som användaren verkligen efterfrågat.

Ingen hemsida, men väl en blogg! I väntan (den flera år långa väntan) på en speciell smyckessida tänker jag använda bloggen till att lägga ut eventuella “till salu-smycken”.

Det första smycket kallar jag “Kära hjärtanes”.

Det är ett halsband med ett rosa glashjärta, silverfolierat med svarta tunna streck. Halsbandet är 23 cm långt från låset ner till hjärtat. Om du vill mäta hur långt det är så klipp av ett 23 cm långt snöre och mät från mitten av nacken ner på halsen.

Förutom hjärtat består halsbandet av några rosa glaspärlor och facetterade rosaline glaspärlor. Plus fyra hängen av silverfärgad kedja och 770 st petitpärlor i nyansen “Dark Orchid”. Låset är ett silverfärgat karbinlås och det är trätt på nylontråd.

Alla detaljer är nickelfria.
Silverfolierat betyder att det finns ett stråk av silver längst inne i pärlan.
Rosaline betyder att det ligger en rosa färg innanför den transparenta i glaspärlan.

Blog ImageBlog Image
Färgåtergivningen på skärmen är ganska rätt, men färgerna är en aning mildare och hjärtat drar inte åt rött utan är bara rosa.

Halsbandet kostar 160 kronor. 26 kronor tillkommer för att få det skickat på posten. Jag använder postens vadderade kuvert för att smycket inte ska skadas under transporten. Bor du i närheten behöver jag naturligtvis inte skicka det.

Är du intresserad av att köpa “Kära hjärtanes” mailar du mig på
smycke@zettervall.se

Du kommer få ett kontonummer att sätta in pengar på och jag skickar halsbandet så fort jag sett din betalning. Glöm inte skicka med din adress så jag vet vart smycket ska skickas.
*

*

*

Kära hjärtanes är inte längre till salu. Istället har det lottats ut i Zätas tipzpromenad.