Wow!

Rosenroten är ju rena knarket.
Jag tog en tablett när jag kommit hem, kvart över fyra för att vara exakt.
En kvart senare sprang jag runt som en iller på party och plockade undan, tömde och fyllde diskmaskinen, delade ut order till höger och vänster och kände mig helt speedad!

Mindre än två timmar senare sitter jag nu i soffan och bloggar i 120 knyck på den bärbara datorn eftersom jag fått en timma över innan födelsedagsgästerna kommer. Jag har städat i ordning hela nedervåningen och förberett kalaset plus hunnit äta lite också. Och jag har pratat med vårdcentralen och ombokat en tid för allergiutredning. Och jag har fortfarande lite kvar att ge!

Damen i hälsokosten berättade att hon brukar ta två tabletter när hon känner sig utarbetad, och då sitter effekten i under fem timmar.

Jag tycker jag tänker bättre också. Hjärnan är inte belägrad av den vanliga dimman.
Till exempel kom jag på att jag kan återanvända kuvert från försäkringskassan och sjukvården som det står “porto betalt” på. Smart va!
Nejhej, inte så smart. Förundersökningsledaren upplyste om att det för det första torde vara olagligt och för det andra finns det en streck-kod på kuverten som gör att man inte kan skicka dem igen.

Jag ska nog komma på några andra, bättre idéer.

Min första fina idé är att ta en tablett i morgon bitti igen. Då ska jag nämligen jobba i kyrkans Kaffestuga under förmiddagen och det kommer bli ännu roligare än vanligt om jag har mer energi.

Förresten, tror ni jag har benägenhet att bli beroende? Jag tror jag lätt skulle kunna bli lite beroende. Jag menar, om jag redan har en stor längtan efter vitlöksbaguetter, som ändå inte gör mig mer än mätt och vitlöksstinkande, och kanske lite lycklig, hur kommer det då att gå med de här mirakeltabletterna som får mig att hoppa runt som en tossing?

Nej, nu har jag bloggat tillräckligt länge för att klockan ska ha hunnit bli “okej-att-förbereda-finmackorna-till-i-kväll”. Skönt! Jag började nästan bli lite frustrerad av att inte ha något vettigt att göra!

Idag har jag inte hunnit hälsa på hos mina bloggkompisar som jag brukar (jag tog ju inte tabletten förrän sent på eftermiddagen) så nu får jag hälsa er alla en riktigt skön och fin helg.