Jag gillar verkligen Let´s Dance. Kanske är det sagan om prinsessan på ärten, och den fula ankungen, och Tummelisa… men visst är det nå´t visst med att få se klumpiga kylskåp och stela pinnar efter några dansveckor förvandlas till taktfasta muskelknippen och följsamma primadonnor.

Ikväll vet jag dock inte om jag prioriterar att titta på TV överhuvudtaget.
Ikväll kommer nämligen min Falunsyster och hennes fästman och stannar till hemma hos mina föräldrar innan fortsatt resa till fästmannens bror i Alingsås. Jag älskar mina systrar och träffar dem alldeles för sällan så ikväll blir det känslomässig fest!

Och för att bättra på festen ytterligare: I går kväll ringde min mamma och erbjöd oss att komma lite tidigare för att basta. Mina föräldrar har totalrenoverat övervåningen i sitt hus och bland annat byggt en bastu. Att vi gärna kommer och provar den är ett understatement.