Jag har haft en helhärlig påskhelg hos min Falunsyster och hennes man. Om det inte vore för att jag är så bombförkyld och illtrött så skulle jag skriva om den. Nu tjuvar jag på systerns inlägg i stället. Så är du nyfiken på vad jag haft för mig sedan i fredags efter mötet i vår kykra, så kan du hälsa på Falunsysterns blogg.

I dag har familjen Zäta dragit med sig en vänfamilj ut till Silverfallen där vi solat oss och ätit utelunch. Senare fick de följa med hem på grillkvällsmat.

Nu är jag helt slut och tycker egentligen att jag varit dum som spridit mina förkylningsbacillusker över grannskapet. Men vad gör man inte när våren har kommit och man har en ledig dag?

Söta små fall.

Lite större fall.

En aning för stora fall – i alla fall om man vill hålla barnen torra.
Lilla Svalan brydde sig inte alls om att hon bara har en arm att balansera med. Hon skulle prompt ut i det härligt glittrande skvättarvattnet ändå.