När jag vaknade i morses hade jag lite ont i högeraxeln. Någonstans i baknacken plingade ett litet minne till. Jag hade hört att någon i släkten använde magneter för att bota axelvärk. Varför inte prova?

Från kylskåpet plockade jag ner den plattaste magneten jag kunde hitta och tejpade fast på den ömmande punkten med hjälp av flinka barnahänder.

På jobbet skrattar man åt mig. Det ska naturligtvis vara specialmagneter, i olika specialstyrkor (som säljs i specialaffärer, till specialpris). Men måste allt vara så special hela tiden, och kosta så mycket pengar? Vad är det egentligen för skillnad på en magnet och en magnet?

Jag känner redan hur min lilla kylskåpsmagnet gör nytta. Det är något som händer. Antingen blir jag bättre eller så kommer snart armen bli svart, skrumpna och trilla av.

Det är spännande tider jag lever i!