Det finns så oändligt mycket att vara tacksam över. Om jag skulle avge ett nyårslöfte i år, trots min vana att aldrig göra det, så skulle det i så fall bli att vara mer tacksam och att uppmärksamma mig själv på allt som finns att vara tacksam över.

I dag är jag tacksam att Guldgossen inte fick maginfluensa i går kväll eftersom vi hade en skön kväll med hembakt pizza. (Guldgossen fick inte maginfluensa förrän i morses…)

Jag är också tacksam över att Förundersökningsledaren kände sig för sjuk för att fortsätta jobba och nu kom hem och tog ett snabbt svep med dammsugare. (Själv har jag huvudvärk och är förfärligt trött och orkar inte dammsuga. Jag nöjer mig med ett litet städpass på toaletterna…)

Jag är också tacksam att maginfluensan inte drabbade vår familj förrän vi hunnit fira jul tillsammans med först Förundersökningsledarens och sedan min familj. Och att vi dessutom hann träffa goda vänner i söndags, innan lilla Svalan kräktes klockan tre på natten när vi kommit hem.

Dessutom är jag tacksam över att barnen och jag fick en skön promenad i solen i går och att jag till och med fick en liten kvällspromenad i tisdags.