När jag kom hem från jobb och livsmedelsinköp i går (varför slumpar det sig alltid så att man är tvungen att handla på fredagseftermiddagen tillsammans med alla andra som också måste handla på fredagseftermiddagen?) bjöd Förundersökningsledaren på en riktigt god, varm kycklingsallad. Det blev en spontankomponerad rätt som inte skulle skämmas för sig på vilken restaurang som helst.

I salladen ingick:
Kycklingstärningar, grovt strimlad paprika och strimlad gul lök som stekts och smaksatts med en färdig Santa Maria fajitas-kryddblandning.
Fetaosttärningar i oljelag.
Blandade salladsblad från en färdig blandpåse.
Stora makaroner som kokats al dente och blandades varma i salladen.
Majs
Gurka
Brödkrutonger av gammalt bakmaskinbröd som stekts i margarin och kryddats med vitlökspulver.
Soltorkade tomater.
En klick naturell creme fraish.

Verkligen mumma för en fredagstrött kropp!