I kväll blir det biobesök med Guldgossen.

Sista Hobbitfilmen hade premiär på natten innan vi åkte till Bolivia. Det var tämligen nesligt att vara så vuxen att jag bestämde att vi inte skulle gå och titta på den innan vi for. Och ännu mer förargligt att komma hem en lördag, titta i tidningen på söndagen och se att sista föreställningen ägt rum föregående kväll.

Jag gillar Sagan om Ringen och Hobbitfilmerna. Visserligen har väl Hobbit inte riktigt levt upp till förväntningarna men jag vill för allt i världen inte missa bioupplevelsen.

Därför blev glädjen stor när Guldgossen fick se att det inte alls var färdigsänt! Bion i Lidköping håller några strödda föreställningar fortfarande, en gång i veckan.

Nu är jag laddad. Jag har tänkt på biomörker, popcorn och hög, intagande musik hela eftermiddagen.
I förmiddags hade jag dock så fullt upp på jobbet att jag glömde bort att se fram emot kvällens begivenhet.