Så här såg menyn ut på mitt födelsedagskalas igår kväll:
Välkomstdrink:
Fläderslusch (hemkokt flädersaft, outspädd, som mixas med massor av is)
Färska jordgubbar
Grappo eller sockerdricka allt efter tycke och smak
Tilltugg:
Melonklyftor
Förrätt:
Marinerade räkor med skal (marinad av sötsur sås och ingefära) som grillats lätt på spett över fin glödbädd.
Kall sås (creme fraish, curry madras, ingefära, salt)
Nygräddat vitlöksbröd
Huvudrätt:
Marinerade (färdigköpta påsmarinader) kycklingfiléer
Färskpotatis (utvalda små potatisar)
Tzatziki (tog tre sekunder att riva ner en hel gurka med den nya matberedaren)
Grillade tomathalvor
Grillade paprikor
Lingon (till min pappa)
Grönsallad bestånde av isbergssallad, sockerärtor, melon, gurka, majs och avokado
Fetaost
Oliver
Flingsalt
Grillchips
Efterrätt:
Kaffe och jordgubbstårta
Grattis Zäta!
Låter hur underbart som helst…din meny! Vill önska dig en underbar helg! Kram,
Bella
GRATTIS i efterskott du underbara!!! Du fyllde alltså 26?
Det lät supergott, det ni bjöd på. Jag vill också smarra.
“Lingon till min pappa…” Så himla gulligt!
Tusen kramar, Rana