Den 16de maj ska vi ha lite vänner hemma på middag.
Jag gillar verkligen att ha lite fest, särskilt om jag inte har huvudvärk.
Nu sitter jag och fnular lite på vad det ska stå på menyn. Mitt förslag hittills lyder som följer:
Välkomstdrink med osötad hallonpuré, tranbärsjuice, slödreck och citron och lime. Mycket krossad is och så lime- och citronklyftor och några frusna hallon.
Till detta eventuellt drinkpinnar med vindruvor, ostkuber, rädisor. Lite vårligt sådär…
Förrätten blir nog petit-coux (måste kolla upp hur det stavas om jag ska skriva en riktigt meny) med en fyllning av creme fraish, rödlök, avokado, chilipeppar och med räkor, liten citronflik och dillvippa.
Till huvudrätt tänker jag än så länge på ett enkelt upplägg med grillade kycklingfiléer och kanske potatisgratäng eller potatistårta till, och nån god kall sås. Och grönsallad.
Efterrätten blir nog engelsk ost-kake-glass a´la´mammas recept, infrusen i portionsglas, och så en varm sås av antingen hallon eller kiwi.
Och så fint du gjort här. Jag är en sucker på purpur. /R
Hjälp vad gott det låter. Vårigt var ordet. Jag säger som Anna: vi kommer!
Snälla fina, din kärlek och omtanke känns upp hit och värmer mig mer än vårsolen. “Jag kunde hånglat lite med dej i rulltrappan. Skulle väl iofs inte hjälpt mot paniken men jag kunde i alla fall försökt.” Jo, det hade hjälpt mycket bra.
Många kramar till dig och tack!
/R
Hur dags, sa du?
😉