Nu har jag ätit och ätit och ätit ända sedan julafton.
Den firade vi hos mina föräldrar med traditionsenligt julbord.

På juldagen hälsade vi på hos goda vänner och fick en massa mer god julmat.

Annandagen tillbringade vi hos Förundersökningsledarens föräldrar och åt bland annat fläskytterfilé med världshistoriens godaste gräddsås. Kalvfond var hemligheten enligt kocken.

I går var vi hos mina föräldrar igen och firade ytterligare en julafton eftersom Falunsystern och hennes familj kommit “hem”. Mamma bjöd på jultårta och en fantastiskt god viltgryta med smältmört kött av älg och hjort.

I morgon blir det mer frosseri när jag står för lunchbjudningen för mina föräldrar och syskon med familjer. Jag har planerat räkcoctail till förrätt, helstekt fläskytterfilé a la Kajsa Varg till huvudrätt och fruktsallad med vit chokladmouss till efterrätt.

I dag blir det dock en mellandag. Klockan är tio i ett och vi har bara hunnit avverka frukosten. Det kanske räcker så…