Nu tänker jag inte ordna några mer kalas förrän i november när Guldgossen fyller år.

Fast innan sista gästen gick hem ikväll har jag råkat lova att hjälpa till lite med ett bröllop…

Sista kalaset blev bra också. Det var jätteroligt att kunna prata med några vuxna också. Vi har så goa vänner.
Lilla Svalan var märkbart trött och riktigt blyg i början av kalaset, men hon tog sig mot slutet.

Våra godisfiskar blev succé, och lilla Svalans hypersöta specialbeställda marängtårtor som maken tillverkade på löpande band. Han hade kökstjänsten medan jag agerade lekledare.

En av gästerna (hon är läkare) frågade om vi skulle på vilohem nu när vi klämt tre kalas på raken. Jag tror faktiskt inte det kommer behövas. Mellan kalasen fick jag visserligen en attack av magkatarr men Novalucol räckte för att få mig i form igen. Huvudvärken har bara legat och pyrt under dagen, mensvärken är på upphällning och jag har inte alls varit så trött som jag borde.

I morgon ska vi i alla fall ta det lugnt. Maken ska spela med lovsångsteamet på förmiddagsgudstjänsten. Efter mötet äter vi lunch här hemma (överbliven köttfärslimpa från lägret) och sedan åker vi och grattulerar min far som fyller 65 idag.

Oj, då blir det visst lite kalas igen… men inget som jag behöver arrangera. Och den här dagen har varit lyckad. Alla har varit glada och belåtna, mätta och lagomlekta. Ingen har skadat sig och trots en massa getingar i maten har inget barn blivit stucken. Har man bara bra planering brukar ju det mesta funka fint!