Tretton!

Det var så många sånger vi sjöng igår eftermiddag i Betania i Skara.
Och det gick väl bra. I alla fall någorlunda. Godkänt åtminstone…

Alltså, Förundersökningsledaren kom bort sig lite ibland och spelade lite fel, och jag lyckades inte få till den där klara, krispiga rösten som jag gillar bäst. Det gick ganska bra fram till fika-pausen. Under fikat satte jag en muffinssmula i halsen och sedan blev jag lite harsken. (Sådär så att man bara behöver harkla sig och svälja och hosta hela tiden.)

Jag hoppas att vi lyckades leverera något med behållning för dem som var där.

Det låter naturligtvis förmätet att säga att fikat var den stora behållningen för mig, men det var i alla fall det jag kommer minnas bäst av eftermiddagen.
Församlingens damer (och kanske herrar, vad vet jag) hade bidragit med en uppsjö olika sorter och det var bara att välja och vraka och äta så mycket man tyckte att man orkade eller kunde med. Varje kaka kostade 5 kronor och kaffet kostade 10, saften var gratis.
Vi som var “tillresande” blev bjudna på serveringen och det var verkligen en förnämlig sådan. Så mycket gott!
Och vilken bra idé!

Nu skulle jag vilja sno idén och ordna musikcafé i vår kyrka, med en massa goda kakor. Det är ju inte nödvändigt med musik heller. Man kanske kan visa en film eller bara sitta och prata.