Nyckeln till mitt hjärta-Helena hjälpte mig på traven. Nu har jag åtminstone ett arbetsnamn på min bok:
“Vardagsbetraktelser och vitlöksbaguetter”

Jag är inte helt nöjd än, dels för att det inte förekommer så där jättemycket vitlöksbaguetter, i alla fall inte förrän i senare hälften av boken, och dels för att det käns förmätet att kalla mina dagboksliknande inlägg för betraktelser.

Men det känns i alla fall lättare att tänka sig att det eventuellt kommer bli en bok, någon gång, så småningom, nu när det finns ett arbetsnamn.

Jag har börjat att hämta hem inlägg från bloggen och lägga ihop i ett vanligt worddokument. Någon dag när som helst nu kommer jag kanske även ta mig i kragen och kolla upp hur man gör för att få till ett passande format som passar in hos vulkan.se.

Det är mycket lägga och passa här. Kanske jag borde passa på att lägga mig! Nej, klockan är bara sju så jag väntar allt några timmar till…