Hur klarade de sig förr i tiden. Jag menar förr – när det inte fanns torktumlare!

Vår torktumlare har pajjat. Jag vet inte hur och förvånansvärt nog är inte ens Förundersökningsledaren helt säker på orsaken, men den låter som ett mindre tröskverk när man startar den så den är i alla fall helt uppenbart trasig.

Nu hänger det fullt med tvätt på tvättstrecken i tvättstugan (och då hör jag ändå till de fåtalet lyckligt lottade som verkligen har ganska väl tilltaget med hängutrymme) och på alla galgar i hallen hänger trosor och på alla stolar runt middagsbordet hänger det kalsonger.

Det är tur att vi inte ska ha gäster idag. Kan man vara säker på att gästerna vill komma tillbaka om de tvingas avnjuta middag eller fika med en blöt kalsong i nacken?

Jag tror jag ska tända en brasa så att tvätten torkar fortare.