I helgen uppvaktade vi Förundersökningsledarens syster. Vi passade också på att lämna en liten present till hennes son som vi faktiskt inte presentat ordentligt tidigare.

Barnen har nu tre kusiner på fadernets sida. De två första har fått lapptäcken av mig, och jag har funderat på om jag ska lappa till även den yngste. Jag vet att han redan fått ett täcke av sin mormor så jag har inte riktigt vetat hur jag skulle göra.

Nu vet jag i alla fall. För när vi överlämnade presenten i lördags så frågade min svägerska lite försynt om inte hennes son skulle få något lapptäcke. Jag svarade lite vårdslöst att “det vet man aldrig”. Inombords blev jag dock väldigt glad. Frågan innebär ju att mamman till lillkusinen gärna vill ha ett täcke.

Så nu blir det till att sy på kvällarna. Jag har redan skurit till lappar sedan tidigare och har ett mönster i huvudet.