http://www.radiolidkoping.se/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Klicka på länken i morgon förmiddag, strax före elva, så kommer ni till Lidköpings Närradios hemsida. Där kan man lyssna på sändningarna över nätet.
I morgon sänds gudstjänsten från min kyrka, precis som den gör nästan varje söndag förmiddag.
I morgon kommer en liten körgrupp medverka under gudstjänsten. Körgruppen består av två sopraner, två altar, en tenor och en bas. Jag är en av sopranerna.

Vill det sig väl kommer jag också sjunga Pie Jesu. Det är en utmaning.
Den går svindlande högt och är inget man presterar på morgonen om inte halsen är i topp. Jag är osäker på om mina stämband har någon peak i morgon…

Pie Jesu är en förtvivlat vacker sång. Jag har framfört den några gånger under julkonserter i Lundsbrunn. En äldre gentleman på orten har till och med önskat att jag ska sjunga den på hans begravning, och det har jag lovat honom att göra.

Jag har sjungit Pie Jesu två gånger tidigare i Pingstkyrkan i Lidköping. Första gången jag sjöng den tror jag att jag överraskade mest, eftersom folk då inte visste om att jag kan komma upp på ganska höga toner när jag har en bra dag.
Efter mötet kom en man fram till mig och berättade hur han reagerat när jag började sjunga. Sången börjar med tonen höga C. Sen svävar den lite upp och ner och landar ibland på ett giss. Mannen tyckte synd om mig när jag började sjunga. Han tänkte: -Hon vet inte att den här sången går så högt. Hon har börjat på en alldeles för hög ton. Stackars människa som kommer skämma ut sig!

Vi får se hur det går i morgon. Om jag skämmer ut mig eller inte…