“Barnet ni fått är ett underverk.
Vilar så tryggt i er famn.
Skapat av Gud i minsta detalj.
Livet är i Hans hand.
Omslut det med kärlek, glädje och frid.
Barnet ni fått är unikt.”

Så lyder texten till sången min Italiensyster skrev för många år sedan. Jag har sjungit den på många barnvälsignelser. Den är fin, både till text och melodi, enkel och lagom lång. Perfekt helt enkelt.

Idag sjöng jag den i Smyrnakyrkan i Göteborg. Förundersökningsledarens syster hade önskat att jag och Förundersökningsledaren skulle framföra sången medan hon och hennes lilla familj gick upp på scénen för barnvälsignelse.
Det gick bra att sjunga. Jag sjöng inte fel och rösten klingade som den skullle. Förundersökningsledaren spelade perfekt och säkert och alldeles lagom fort.

Smyrnaförsamlingen är Sveriges näst största pingstförsamling.
Idag var det drygt 400 personer på mötet.

Och jag hade en bra hårdag!