Det här kan bli hur som helst.
Update:
Det blev nästan bra. Kakorna flöt inte ut som befarat utan behöll hjärtformarna. Jag har mig veteligen aldrig bakat småkakor med glutenfritt mjöl tidigare, och framför allt inte ett vanligt vetemjölsrecept. Det som förstörde en aning av glädjen var att när jag “hällde av” kakorna från den första plåten till bordet för avsvalning så bröt de sig eftersom glutenfria kakor är så spröda. Jag tryckte ihop dem så gott det gick men riktigt bra, det blev det inte…
Så här ser en färdig kaka ut, innan en av kalasgästerna slukar den.
De där klassiska chackrutorna – och så klart även dessa mästerverk – fattar jag inte hur man tillverkar. Jag är så bak-trög. Berätta!
Vackra är de också!
Coola! Misstänker att de är goda också.
Hej! Och tack för senast!! Vi sitter här och längtar efter våra goa väschöttingskompisar. Hoppas att vi ses snart igen och att vi får lite mer tid. (Vi är lite dåliga på att höra av oss, men saknar er inte mindre för det!!!)
Ha det himla bra alla fyra!!
(Och tack för bok och skiva!)
mvh Knicke