Jag minns inte om det var i våras, i somras eller i augusti, men vid något tillfälle ringde en representant för Missionsförsamlingen i Götene och frågade om Förundersökningsledaren och jag kunde komma och spela och sjunga på ett av deras möten under hösten.
Vi bestämde den 4de oktober. Det är i morgon.

Ikväll när jag stod och lagade taccoköttfärs kom jag att tänka på att vi inte fått något brev från Missionskyrkan. Vi har sjungit där några gånger förrut och får alltid ett brev som hälsar oss välkomna och talar om vem som är mötesledare.
Jag fick en känsla av att det kanske blivit något missförstånd och bad Förundersökningsledaren att kontrollera predikoturerna.
I NLT fanns inte Götene Mission med och deras egna hemsida var inte uppdaterad på ett tag. Så hittade Förundersökningsledaren Götenetidningen på nätet och upptäckte att en annan sångare var annonserad till morgondagens möte.

Jag ringde upp killen som kontaktat oss tidigare och han bad att få kolla upp det hela och återkomma till mig.

För en stund sedan ringde han.
Det visade sig att det blivit något missförstånd. Han hade bokat in oss den 4de oktober men sedan hade “bokningen” kommit bort någonstans på vägen.

Jag måste erkänna att jag inte blev jätteledsen. För det första är jag lite hes och sliten i halsen, för det andra har vi inte hunnit öva så mycket som vi skulle behövt och för det tredje ska jag egentligen vara i min egen kyrkan och servera kaffe i morgon, och Förundersökningsledaren är ljudansvarig där.

Så berättade vår kontaktperson att mannen som skulle sjunga i morgon inte kommer. Han hade ringt igår och berättat att han tyvärr inte kunde ställa upp.

Det känns som om Gud lagt sig i och rättat till människors misstag i det här fallet.

I morgon sjunger och spelar vi i Götene!